معرفی کتاب-معماری و همدلی

معرفی کتاب- معماری و همدلی

Architecture and Empathy

معماری و همدلی

معرفی کتاب- معماری و همدلی
معرفی کتاب- معماری و همدلی

کتاب معماری و همدلی، مجموعه‌ای از سخنرانی‌های انجام‌شده توسط متفکرین پیشگام در حوزه‌های معماری و نظریهٔ زیبایی‌شناسی است و به موضوعاتی میان‌رشته‌ای همچون کاربرد و اشتراکات علوم زیست‌شناسی، جامعه‌شناسی، فلسفه و عصب‌شناسی با معماری می‌پردازد.

پالاسما در این کتاب به توضیح درون‌یابی زندگی و تجربه در معماری پرداخته است. آنچه در این کتاب می‌توان دریافت این است که معماری دارای ریشهٔ بسیار گسترده و عمیقی در فرهنگ، تاریخ، تکامل انسان، حواس و ذهن بشر است.

برای خواندن خلاصه جملاتی از این کتاب ارزشمند معماری و همدلی تا پایان مقاله با خانه هنر و معماری اُرچین همراه باشید.

– برای یک معمار، استعداد تصور کردن موقعیت‌های انسانی از توانایی تصور فضاهای خیالی مهم‌تر است.

-ما نیامده‌ایم که صرفاً اثر هنری را مشاهده کنیم، بلکه آمده‌ایم جهان را با توجه به تأثیری که آن اثر بر ذهنمان می‌گذارد ببینیم. آلوارآلتو نیز اذعان نموده است، ایده‌های معماری معمولاً به‌صورت فرم‌های واضح و کامل متولد نمی شوند، بلکه به صورت تصاویر پراکنده و اغلب به عنوان احساسات اندام وار بی شکل  به وجود می آیند. این ثصاویر به مرور زمان در قالب طرح ها و مدل های مختلف از ذهن بیرون می آید، سپس با عبور از فرایندهای طراحی عملیاتی، تصاویر خام به تصاویری دقیق و مشخص تبدیل می‌شود.

-معمار اساساً موظف است به‌صورت موقت خود را به‌جای ساکنین واقعی تصور کند.

-ابعاد هندسی و فرمیک معماری، معمولاً می‌تواند از طریق تخیل فرمیک دقیق شناسایی و تصور شود، به‌خصوص زمانی که با کمک‌های فنی تصویری مانند نقشه‌های آگزنومتریک و پرسپکتیوی، مدل‌های فیزیکی یا شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای ترکیب شود.

-تاریخ معماری به تاریخ انسان‌ها یا سبک‌های آن‌ها خلاصه نمی‌شود، بلکه شامل تاریخچهٔ ایده‌ها و نحوهٔ شکل‌گیری آن‌ها در قالب‌های فکری و محیط‌های ساخت می‌باشد.

-نه‌تنها می‌توانیم با کمک حواسمان –عاطفه نیز به‌گونه‌ای یک حس است- ایده‌ها را در ذهن خود در قالبی انتزاعی تصور کنیم، بلکه حواس، فارغ از قوانین فیزیکی که با بدنمان در ارتباط‌اند، باعث می‌شوند تا مادهٔ فیزیکی نیز به‌صورت انتزاعی در ذهن درک گردد.

-عناصر موجود در فضا را می‌توان با کمک حرکت به هم متصل  ساخت. اشیاء را می‌توان از زمینه جدا کرد و به‌صورت متمایز به آن‌ها نگریست. از طریق حرکت است که نمایه‌ها و معانی شکل‌گرفته و بروز داده می‌شود.

-اساس هر خلق فضایی در وهله اول و به میزان زیادی با حضور و لمس شیء است. برای درک یک شیء، نمی‌توان تأثیر بدن را فراموش کرد.

کتاب معماری و همدلی ارزشمند را حتما مطالعه کنید.

معرفی اطلاعات کتاب- معماری و همدلی:

نام کتاب: معماری و همدلی   Architecture and Empathy
نویسنده: یوهانی پالاسما, هری فرانسیس مالگریو, سارا رابینسون, ویتوریو گالیسی, فیلیپ تیدول

مترجم: محمد گلشن, نیما اسماعیلی

تعداد صفحه:104

تاریخ نشر:1399

نوبت چاپ:اول

سال چاپ:1399

ناشر:کتابکده کسری

امیدواریم معرفی کتاب- معماری و همدلی برای شما مفید واقع شده باشد. در بخش دیدگاه ها نظرات خود را راجع به کتاب- معماری و همدلی بیان نمایید.

تحریریه خانه هنر و معماری اُرچین

نازنین حبیبی اوزی-نسیم رحمانی

دیدگاهتان را بنویسید